Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un tânăr din orașul Sântana a fost reținut și este cercetat de polițiști pentru comiterea a patru infracțiuni.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut de polițiștii din Sântana. „În noaptea de 24/25 ianuarie, tânărul ar fi sustras un autoturism și a condus pe strada Căprioarei din Sântana, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a lovit cu mașina un alt autoturism parcat pe stradă, rezultând doar pagube materiale“, a informat IPJ Arad. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Au furat din magazine

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie de 57 de ani, care, la data de 24 ianuarie, a fost depistată în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 174 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine, și un bărbat de 32 de ani, depistat la data de 23 ianuarie, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 98 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Elena Ghiba Birta. La data de 23 ianuarie, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare în valoare de 103 lei, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine. Polițiștii de la Secția 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu cercetează un tânăr de 23 de ani, care, la data de 24 ianuarie, a fost depistat în timp ce sustrăgea bunuri alimentare, în valoare de 180 de lei, dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu. Conform polițiștilor, prejudiciile au fost recuperate și restituite, iar în toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Autorul unui furt, identificat

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de la Secția 2 de Poliție Urbană din cartierul Micălaca au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vinga, care, la data de 16 ianuarie, a sutras 150 de euro dintr-un supermarket situat pe Calea Radnei. Banii erau căzuți din buzunarul gecii unui client. „Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, iar pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt“, se arată într-o informare transmisă de Biroul de presă al Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conducere sub influența alcoolului

Polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție cercetează o tânără în vârstă de 21 de ani, din Arad, care, la data de 24 ianuarie 2021, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din municipiul Arad, a acroșat un autoturism parcat, apoi un alt autoturism de pe contrasens, rezultând pagube materiale. „În urma testării cu aparatul alcooltest a femeii, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice“, au precizat reprezentanții IPJ Arad. Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.