Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat din localitatea arădeană Şiria a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu, care ar fi pornit din cauza unei improvizaţii la tabloul electric.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la incendiu în jurul orei 3.00, însă în acel moment casa ardea generalizat, pentru că vecinii au observat târziu flăcările. „În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, compusă din două camere, favorizat de faptul că a fost văzut târziu de către vecini. După aproximativ o oră de intervenţie, acesta a fost limitat. Din păcate, în interior a fost găsită o victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, decedat“, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca. Incendiul a fost stins după două ore, iar pompierii au constatat că acesta a pornit de la un scurtcircuit produs la tabloul electric, care nu avea siguranţe, fiind realizată o improvizaţie cu sârme.

Tineri prinși la furat

Polițiștii din orașul arădean Sântana au identificat trei tineri, care sunt bănuiți de furt. Conform IPJ Arad, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat trei tineri din Sântana, cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani, care, în seara zilei de 13 mai, ar fi sustras din curtea casei cinci grinzi din lemn de brad, de 6 metri fiecare, pe care ulterior le-ar fi utilizat pentru încălzirea locuințelor. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea faptei este de aproximativ 600 de lei. Pe numele celor trei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuată documentarea ctivității infracționale a celor în cauză.

Ordin de protecție provizoriu

Un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, a fost emis, miercuri, de polițiștii din Zerind. Biroul de presă al IPJ Arad a informat că ordinul a fost emis pe numele unui bărbat 31 de ani, din Zerind, care și-a amenințat soția cu acte de violență, aflându-se în locuința comună. „Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare“, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

A condus o mașină fără permis

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Arad cercetează un tânăr pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. „Un tânăr de 30 de ani, din Pecica, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Pecica, fără a deține permis de conducere pentru nicio cateorie de vehicule“, se menționează într-o informare a IPJ Arad. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.