Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Un bărbat care comercializa produse contrafăcute pe o stradă din municipiul Arad este cercetat de polițiști.

Bărbatul este cercetat de polițiștii de la Secția nr. 1 din cartierul Aurel Vlaicu, pentru comercializare de bunuri contrafăcute. „Un bărbat de 37 de ani, din județul Ialomița, a fost depistat pe strada Fulgerului din municipiu, în timp ce oferea spre comercializare articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, fără a putea prezenta documente legale de proveniență“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. Conform sursei citate, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, 133 de articole vestimentare (jeanși, tricouri, cămăși) și a fost întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Arad au constatat trei infracțiuni rutiere. Astfel, polițiștii au depistat un arădean, de 40 de ani, care conducea un autoturism, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Un cetățean belgian, de 27 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii din municipiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe DJ 682, pe raza localității Secusigiu, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea o autoutilitară, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Petarde la Gurahonț

Un tânăr este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, de polițiști de la Postul de Poliție din Pleșcuța, împreună cu cei de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. „În seara zilei de 9 aprilie, pe DN 79 A, pe raza localității Gurahonț, polițiștii au depistat în trafic un bihorean, de 28 de ani, în timp ce transporta, cu un autoturism, materiale pirotehnice, fără a fi autorizat“, se arată într-o informare transmisă de IPJ Arad. În acest caz au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 40 de bucăți de articole pirotehnice, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru efectuare de operațiuni cu materiale pirotehnice fără drept.

Căutat general

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat un bărbat căutat de autorităţile române, pentru executarea unei pedepse privative de libertate. Cetăţeanul român M.L., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în judeţul Gorj, a fost depistat pe sensul de intrare în România, când s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Gorjeanul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.