Ziarul electronic al arădenilor

Situatii in care o tabla magnetica este fix ce iti trebuie

Tabla magnetica joaca un rol important in procesul de comunicare, de educatie, precum si in prezentari. Spre deosebire de tabla traditionala, cea magnetica este mult mai buna pentru sanatatea ta (deoarece te scapa de praful de creta), precum si pentru confortul general pe care il ofera.

Mai mult chiar, daca te regasesti intr-una dintre situatiile de mai jos, consideram ca o tabla magnetica se pliaza perfect nevoilor tale.

In contexte educationale

Exista mai multe tipuri de memorie, insa cea mai comuna este memoria vizuala, de tip fotografic. Utilizand o tabla magnetica in activitatea de predare, te asiguri ca informatiile circula intre tine si studentii tai intr-o maniera clara si concisa.

Mai mult, ei vor retine mai usor detalii din materia pe care o predai.

Acelasi lucru este valabil in cazul elevilor sau studentilor care sustin o prezentare – ei vor capata mai multa incredere in ei insisi daca au posibilitatea sa isi imbogateasca prezentarea prin exemple vizuale.

In timpul unei conferinte

Atunci cand lucrezi la un proiect, cand vrei sa faci un pitch, cand tii un speech, o tabla magnetica este un element-cheie. Pe langa faptul ca dai dovada de profesionalism, metoda de prezentare doveste ca ai grija de mediu.

Renuntand la un display care include foi de hartie, contribui la protejarea mediului inconjurator. Indiferent ca faci analiza SWOT, ca examinezi argumente pro si contra sau ca faci un bilant, tabla magnetica este suportul pe care il cauti.

Acasa la tine

Stim ca probabil nu te asteptai la aceasta optiune. Multi oameni nu s-ar gandi sa instaleze o tabla magnetica la ei acasa. Insa noi iti vom prezenta nenumaratele avantaje de care te poti bucura daca recurgi la aceasta varianta.

Ca antreprenor sau free-lancer, sa ai o tabla magnetica la indemana te ajuta sa iti pui ordine in ganduri. Va contribui, de asemenea, la aspecte ce tin de creativitate. Se spune ca inspiratia vine cand nu te astepti. Chiar daca o idee geniala te ia prin surprindere, nu inseamna ca trebuie sa te prinda nepregatit.

Cu tabla magnetica si markerul la indemana, o poti nota instant. Mai tarziu, ai timp sa iti transcrii ideea intr-un carnetel sau document, de unde o poti transforma intr-un plan.

Pentru multi, tabla magnetica din casa devine si o piesa de decor, foarte utila mai ales celor care se razgandesc des.

Pe tabla magnetica poti pastra un desen sau un model pe care sa il schimbi cand vrei, sau ii poti ruga pe cei dragi sa iti lase un mesaj la care sa te uiti cu drag cand ajungi acasa.

O alta idee este sa asezi o tablita magnetica in camera copilului. Acolo, el isi va putea nota din lectiile pe care trebuie sa le memoreze pentru scoala, ecuatii, formule geometrice, conjugari de verbe si altele. Cu cat cel mic vede mai des regulile si exemplele pe care trebuie sa le invete pentru scoala, cu atat le va memora mai usor.

Daca te-am convins, nu ramane decat sa alegi o tabla magnetica potrivita nevoilor tale. In cazul in care te hotarasti sa comanzi online o tabla magnetica, iti recomandam Viamond.ro unde primesti cadou un set de markere pentru scris si un burete la fiecare tabla comandata.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.