Ziarul electronic al arădenilor

Simți să îți reînnoiești garderoba în mod constant? Descoperă CUM să planifici acest obiectiv în mai multe etape!

Să îți dorești să îți reînnoiești garderoba și efectiv să o faci în mod constant sunt două lucruri complet diferite!

Dacă simți să îți reîmprospătați garderoba tot timpul, trebuie mai întâi să identifici două aspecte importante.

Descoperă în continuare cum să planifici schimbarea garderobei într-un mod strategic și inteligent:

Primul aspect la care trebuie să te gândești este motivul pentru care cauți să îți reînnoiești garderoba. Poți începe prin a răspunde la întrebarea: De ce vrei să faci aceste schimbări? Ești nemulțumită de cum arăți în prezent? Sau este altceva? Sapă adânc aici!

Al doilea aspect, pe care trebuie să îl iei în considerare face referire la lucrurile specifice din garderoba ta pe care vrei să le schimbi. Cauți o revizuire masivă a stilului sau doar cauți să îți rearanjezi unele tinute pentru a crea look-uri noi?

După ce ai aflat „de ce” și „ce” dintr-o garderobă vrei să schimbi, următorul pas este „cum?”.

Pentru a începe, scoate fiecare piesă vestimentară care îți place din garderoba ta și pune-o în centru. Acest lucru te va ajuta să vezi toate hainele minunate pe care le ai deja! De asemenea, te împiedică să te descurajezi în timp ce îți împrospătezi garderoba.

Apoi, alege o categorie de haine, preferabil o categorie cu care te simți deja confortabil. Începând cu o categorie cu care te simți confortabil, cum ar fi bluzele, vei putea să îți reîmprospătezi rapid garderoba cu piese noi și să nu îți pierzi speranța atunci când te vei confrunta cu următoarea provocare de stil.

Încearcă să separi toate articolele de culori neutre pe care le ai în garderobă și să le pui într-un singur loc. Acestea sunt culorile „de bază” cu care poți să construiești look-uri rapide, chiar și în zilele în care nu ai timp.

Totodată, dacă nu poți să renunți la anumite piese vestimentare, atunci caută să faci schimburi cu prietenele. În felul acesta, te poți bucura de două ori, respectiv pentru că nu ai aruncat bluza și pentru că prietena ta se bucură de o nouă piesă vestimentară.

Pentru că depășirea treptată a obstacolelor este la fel de importantă ca progresul către obiectivul tău final, acesta poate reprezenta primul pas pe care alegi să îl parcurgi!

De fapt, să te îmbraci bine nu este un proces ce poate fi grăbit! Pentru că fiecare element vestimentar este ceva care se integrează într-o imagine mai cuprinzătoare a garderobei tale, fiecare piesă de îmbrăcăminte poate fi utilizată pentru a îți coordona mai multe look-uri diferite.

De exemplu, în magazinele de cumpărături online, precum Adona.ro, găsești o colecție nouă de sandale damă din care poți alege cele mai versatile perechi de încălțăminte la prețuri extrem de rezonabile. Încălțămintea și/sau geanta reprezintă accentele vestimentare pentru toate ținutele pe care vrei să le compui.

Dacă abordezi schimbarea într-un mod strategic și ești răbdătoare cu planificarea ținutei, neajunsurile sunt mai ușor de depășit.

În concluzie, împrospătarea garderobei și/ sau schimbarea stilului vestimentar necesită timp. Obiectivul final vine prin stabilirea unor victorii mai mici, care întăresc un anumit comportament planificat și previzionat, pe un termen mai lung.

sursa foto: Pexels.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.