Ziarul electronic al arădenilor

Setul de tricouri de familie – un cadou ieșit din tipar

Cu siguranță că atunci când am vrut să achiziționăm un cadou pentru unul dintre cei dragi nouă nu ne-am gândit la un tricou de familie inedit. Cel mai probabil, prinși sub noianul de idei de daruri, am ales să achiziționăm într-un final cel mai la îndemână produs, iar efectul acestuia asupra sărbătoritului nu a fost tocmai cel pe care ni-l doream.

Cei din familie apreciază cadourile alese cu grijă, trudite cum s-ar spune. Apreciază atenția celui care le dăruiește, cadrul în care sunt date și, nu în ultimul rând, cuvintele cu care vin însoțite.

În prezentul articol ne îndreptăm atenția asupra tricourilor personalizate de familie tocmai pentru că acestea arată atenția celui care le oferă, pot contribui la crearea unui cadru deosebit și au grijă ca, în cazul în care comunicarea verbală nu este un punct forte, să asigure sărbătoritului un mesaj plin de emoție.

Un tricou de familie ales cu grijă nu trebuie să fie însoțit de cuvinte

Cum mulți dintre noi nu suntem chiar ași în exprimarea sentimentelor, putem apela cu încredere la tricouri de familie care să facă acest lucru în locul nostru. Alegând un astfel de set nu doar că evităm momentul în care trebuie să facem urările, ci ne arătăm a fi inventivi, amuzanți chiar, și dornici să dăm startul unei super petreceri.

Un set de tricouri de familie ales cu atenție poate construi o amintire de neuitat! Iată două situații ce pot asigura acest lucru:

  • Setul este cadoul principal – în acest caz, este extrem de important ca mesajele de pe articole să fie selectate cu grijă, în funcție de așteptările sărbătoritului și de trăsăturile mândrilor membri ai familiei acestuia. De exemplu, dacă darul este destinat unui tătic pus mereu pe șotii, atunci se poate alege un model de tricou pe care este printat un mesaj de genul Am nevoie de BERE, în timp ce pe tricoul soției scrie Am nevoie de cafea, iar pe cel al copilului Am nevoie de lapte;
  • Setul contribuie la crearea cadrului – în această situație se pune mai mult accentul pe mesaje care să arate unitatea familiei și care, în ansamblu, să sporească emoția primirii marelui cadou. Pentru o familie care iubește România se pot alege tricouri cu motive tradiționale și mesaje specifice (Mândru Român, Mândruță faină, Mândru românaș), iar pentru una implicată într-un număr mare de activități, niște modele pe care sunt sugestiv desenate niște baterii pe terminate, în cazul părinților, și altele full, în cazul celor mici, de care știm cu toții că au energie inepuizabilă.

Aceste cadouri, indiferent de modul în care sunt oferite, pot fi cele mai frumoase declarații de iubire.

RUVIX – seturi de tricouri pentru familii unite și fericite

Un set de tricouri de familie cu mesaje și/sau desene alese cum trebuie poate arăta celor din jur specificul familiei tale, precum și importanța înțelegerii, comunicării și veseliei. La RUVIX găsești astfel de produse în diverse modele, concepute cu cea mai mare atenție.

Tricourile de familie de pe ruvix.ro se remarcă prin calitatea superioară a materialului din care sunt fabricate, bumbac 100%, și prin rezistența și frumusețea printurilor. Prețurile sunt accesibile, poți descoperi și singur asta aruncând o privire pe site, iar livrarea este impecabilă.

Relația cu clientul? Merită nota 10! Ruvixii cei tineri și plini de entuziasm te întâmpină de fiecare dată cu o vorbă bună, cu informații și sfaturi, iar dacă alegi să ridici coletul de la sediul lor cuvintele pot veni însoțite de un ceai aromat sau de o cafea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.