Ziarul electronic al arădenilor

Schimb de locuri la volan, pentru a scăpa de dosar penal. Fapta, văzută de polițiști

Polițiștii arădeni au depistat doi bărbați care au făcut schimb de locuri la volan, la apariția oamenilor legii, deoarece cel care conducea autoturismul era sub influența băuturilor alcoolice și nu deține permis de conducere.

Cei doi bărbați au fost identificați într-un autoturism, pe raza localității arădene Măderat.

„La intersectarea cu autospeciala de poliție, cel aflat la volan a parcat brusc și a stins farurile. Doi bărbați au făcut schimb de locuri, astfel că la volan a fost depistat un tânăr de 28 de ani, din Măderat, celălalt ocupant al autoturimului fiind un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, fără permis de conducere, care emana halenă alcoolică. Bărbatul de 34 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și refuzul recoltării de mostre biologice“, a informat IPJ Arad.

De asemenea, polițiștii de la Secția Rurală Arad au depistat, luni, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza localității Fântânele.

„În urma controlului documenteleor autoturismului s-a constatat că numărul de înmatriculare este atribuit unui alt vehicul decât cel condus. A fost întocmit un dosar penal“, se arată într-o informare remisă de Biroul de presă al IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.