Ziarul electronic al arădenilor

S-a deschis sezonul la Patinoarul Municipal din Arad. VEZI programul și tarifele

Sezonul de iarnă 2020 – 2021 la Patinoarul Municipal din Arad s-a deschis la 1 Decembrie, iar autoritățile au spus că au fost luate măsuri pentru evitarea infectărilor cu noul coronavirus.

„Ziua Națională a României coincide, anul acesta, cu inaugurarea sezonului de patinaj 2020-2021. Începând de marți, patinoarul artificial va fi deschis zilnic, între orele 9.00 şi 21.00, un program ușor modificat față de sezonul trecut, iar aceasta nu este singura măsură luată în contextul pandemiei de coronavirus“, se arată într-o informare a Primăriei Municipiului Arad.

Patinoarul pune la dispoziție 450 de perechi de patine, care vor putea fi închiriate cu 10 lei/pereche/oră, respectiv 11 lei/pereche/90 minute.

Ascuţirea unei perechi de patine costă 16 lei.

„Arădenii îşi pot petrece timpul liber la patinoar, în condiții de siguranță şi respectând regulile de distanțare. Ştim că această activitate frumoasă de iarnă este o bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, tocmai de aceea am luat toate măsurile posibile pentru siguranța lor”, a declarat  primarul Călin Bibarț.

Amatorii de patinaj vor plăti18 lei pentru o oră, respectiv 21 lei pentru o serie de 90 minute.

Directorul Recons SA Arad, societatea municipalităţii care administrează patinoarul, Nicolae Mehelean, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că cel mult 60 de persoane vor putea fi pe gheaţă în acelaşi timp.

„Suprafaţa patinoarului permite accesul a 400 – 500 de persoane, dar având în vedere nevoia de distanţare fizică, din cauza epidemiei de SARS-CoV-2, am decis să permitem accesul a cel mult 60 de persoane în acelaşi timp. De asemenea, în cele trei vestiare pe care le avem, vor putea intra doar câteva persoane. Vom avea în permanenţă oameni care vor avea grijă să se respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului, cum sunt distanţarea şi purtarea măştii inclusiv pe gheaţă“, a spus Mehelean.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.