Ziarul electronic al arădenilor

Rednic, după meciul cu Oțelul: Am făcut multe greșeli. Mă deranjează evoluția unor jucători

Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei sale în meciul cu Oțelul Galați, dar în special de atitudinea anumitor jucători.

Rednic și-a asumat o parte din vina acestui rezultat, pentru că a pus presiune pe elevii săi înaintea meciului.

„E un deznodământ urât. Când începi jocul de la 2-0, în minutul 4, e foarte greu să revii. Mă așteptam la o reacție, dar nu am avut. Din contră, am făcut multe greșeli, am scăpat ușor. Îl felicit pe Dorinel, trebuie să recunoaștem că au fost mult mai buni. Am căzut psihic, foarte multe greșeli. Pe contraatac au fost foarte periculoși.

Nu am avut ocazii clare. Mă deranjează reacția și evoluția unor jucători de la care mă așteptam la mult mai mult, au fost 4-5 jucători. E greu să revii. Remarc evoluția lui Mihai, care a fost un exemplu și a arătat reacție. Bravo lui, își merită convocările. Mulți jucători au făcut multe greșeli. Prea multe greșeli cu o echipă foarte disciplinată, care joacă. Oțelul a fost mult mai bună.

Ne-au surprins cu siguranța pe care au avut-o, au câștigat aproape toate duelurile, noi nu am contat la mijlocul terenului. Marcelo, Fabry, Andrei au prins o zi proastă. Nu e ușor să începi de la 2-0. Toată săptămâna a fost o presiune, era un moment important pentru echipă. Aveam mare nevoie să câștigăm, dar evoluția noastră a fost slabă.

Nu trebuie să iau măsuri, sunt jucători care nu au evoluat la nivel înalt. Și eu am greșit că am pus presiune prea mare și le-am cerut mai mult decât puteam noi acum. Avem mult de muncit. Le dau o zi liberă, e normal, mai ales că ne mutăm dintr-un oraș în altul. Va fi o zi liberă și apoi o luăm de la capăt.

Am încercat, am jucat cu doi atacanți, problema e că mijlocașii laterali nu au strâns suficient în centru. A trebuit să risc și am reușit să înscriem două goluri. Îmi pare rău pentru suporteri că i-am dezamăgit prin atitudine și prin joc. Sper să ne revanșăm la meciul următor”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Oțelul Galați.

Oţelul Galaţi a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 4-2 (3-0), luni seara, în deplasare, la Sibiu, în ultimul meci din etapa a 16-a a Superligii de fotbal.

Superliga. UTA Arad – Oțelul Galați 2-4

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.