Ziarul electronic al arădenilor

Rednic, după meciul cu Farul: Mi-aș fi dorit să câștigăm. Dar, per total, sunt mulțumit

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, după meciul Farul – UTA, că echipa antrenată de el a avut și plusuri și minusuri, dar a spus că, per total, este mulțumit.

„Sunt mulțumit, ținând cont de ocaziile gazdelor din repriza a doua. Nemulțumit, având în vedere că am fi putut să ne distanțăm în prima parte. Farul e o echipă care joacă, mai ales acasă, dar i-am surprins. Păcat că n-am fost prezenți sau lucizi în fața porții, că mingea a venit în careu. Demarcările lui Cooper n-au fost ok.

Dar, per total, sunt mulțumit. Normal că mi-aș fi dorit să câștigăm. Sunt supărat că au marcat dintr-un corner jumate. La golul secund, doi jucători au fost liberi, fară marcaj, și mă deranjează când luăm goluri din fază fixă. (…)

Perioada asta sunt forțat să gestionez foarte bine, jucătorii care au venit au făcut-o cu un plus de calitate, dar din punct de vedere fizic nu sunt pregătiți complet“, a spus Rednic.

Farul Constanţa a terminat la egalitate cu UTA Arad, 2-2 (1-2), joi seara, la Ovidiu, într-un meci restant din etapa 5-a a Superligii de fotbal.

Superliga. Farul Constanţa – UTA Arad 2-2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.