Ziarul electronic al arădenilor

Propuneri indecente, la Pecica. Un bărbat oferea bani elevelor pentru… a merge cu el

Un bărbat care acosta eleve din Pecica și le promitea bani pentru „a merge cu el“ a fost prins și amendat, iar două tinere au anunțat că vor depune plângere penală împotriva acestuia.

Prezența bărbatului a fost semnalată pe o rețea de socializare de o elevă, iar un jandarm care a văzut postarea a luat legătura cu tânăra.

,,Va rog frumos, cei care aveți copii mici aveți grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în fața liceului teoretic G.H Lazăr de o colega de-a mea, ea a făcut și filmarea, pentru că a pățit la fel!!! Vă rog frumos!!!”, acesta a fost mesajul care i-a atras atenția jandarmului.

Bărbatul acosta eleve pe stradă și le propunea să ,,meargă” cu el, pentru suma de 200 lei. „Colegul nostru a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informațiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Jandarmii din Pecica au fost mobilizați și împreună cu polițiștii locali din localitate, au plecat pe urmele individului. Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia“, a anunțat Jandarmeria Arad.

Polițiștii locali din Pecica l-au depistat pe bărbat pe o stradă din acest oraș, în apropierea domiciliului la care locuiește, fără forme legale, și l-au condus la sediul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica.

„Bărbatul a fost recunoscut de către părțile vătămate, drept pentru care, acesta a fost sancționat contravențional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice“, a mai anunțat Jandarmeria Arad.Conform sursei citate, cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului.

foto: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.