Ziarul electronic al arădenilor

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica deschide o fabrică la Zimandu Nou

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, se află în plin proces de construcţie a unei noi fabrici în localitatea arădeană Zimandu Nou, care se va alătura astfel celor şase deja existente şi funcţionale în țară.

„Suntem în grafic cu construcţia fabricii din localitatea Zimandu Nou, judeţul Arad. Din august, începem montajul utilajelor, iar până la sfârşitul anului dorim să finalizăm şi partea de construcţii. Fabrica va fi funcţională la începutul anului viitor. Am bugetat pentru acest proiect patru milioane de euro“, a spus, pentru ZF.ro, Sebastian Bobu, directorul executiv de la Symmetrica.

Compania are în prezent unităţi de producţie în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov) şi Cociu (judeţul Bistriţa-Năsăud), la care se adaugă şi o fabrică în localitatea Doaga (judeţul Vrancea).

În 2018, afacerile Symmetrica au fost de 98 de mil. lei, în creştere cu 12% faţă de anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a avut un număr mediu de 422 de angajaţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.