Ziarul electronic al arădenilor

Primarul și viceprimarul din Seleuș, dar și angajați ai Primăriei, confirmați cu noul coronavirus

Primarul și viceprimarul comunei arădene Seleuș, dar și mai mulți angajați ai Primăriei, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de miercuri, reprezentanții administrației din Seleuș au anunțat că mai mulți angajați ai Primăriei comunei, printre care și primarul Cristian Branc, au fost confirmați cu COVID-19.

„Vă anunţăm cu regret că șapte angajaţi ai Primăriei au fost confirmaţi cu noul coronavirus, în cursul zilei de marţi. Printre aceştia se află și domnul primar. Nu va fi uşor în următoarea perioadă, însă ne rugăm ca bunul Dumnezeu să ne dea sănătate tuturor, astfel încât să putem depăşi acest moment. Facem un apel către toţi locuitorii comunei noastre să respecte toate normele şi măsurile ce vor fi luate de autorităţi. Vă anunțăm pe această cale că secretarul comunei Seleuș, Truț Dorin, îl vă înlocui pe domnul primar această perioadă“, se arată în anunțul postat pe o rețea de socializare de Primăria comunei Seșeuș.

Zilele trecute, primarul Cristian Branc a anunțat că și viceprimarul comunei, Viorel Mila, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, precum și un medic din localitate.

„Atât eu, cât și colegii mei, angajații Primăriei comunei Seleuș, vom intra în izolare până când ni se vor comunica rezultatele testelor. Trebuie sa fim tari!!! Primăria nu se va închide pentru cetățeni! Dumnezeu să ne ocrotească pe toți și să binecuvânteze comuna noastră, iar celor bolnavi să le dea sănătate!“, era anunțul făcut de primarul din Seleuș.

De la începutul pandemiei, în judeţul Arad au fost confirmate, până marți, 801 cazuri de COVID-19, iar 79 de bolnavi au decedat. Cel mai tânăr pacient confirmat a avut cinci săptămâni, iar cel mai vârstnic, 97 de ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.