Ziarul electronic al arădenilor

Primarul din Nădlac cere Guvernului să închidă punctul de trecere a frontierei.  „Riscăm să devenim un focar de infecție“

Primarul orașului Nădlac, Ioan Mărginean, a făcut un apel către Guvern, pentru a închide Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, deoarece orașul riscă să devină un focar de infecție cu COVID-19.

„Orașul Nădlac se confruntă cu un nou fenomen“, a scris primarul, pe o rețea de socializare, unde a publicat și fotografii din parcul orașului, unde se aflau mai multe persoane care urmau să tranziteze frontiera.

„Persoanele care vor să se întoarcă înapoi la muncă se pare că au dreptul să iasă din țară. Nu este suficient ca tot traficul de autoturisme a fost deviat pe Vama 1, punând în pericol sănătatea cetățenilor din Nădlac, acum toate persoanele care vor urma să iasă din țară vor ieși tot prin Vama I Nădlac. În Parcul Central din Nădlac, acum o oră, serveau masa, bine mersi, un grup de persoane care urmează să se întoarcă sau să meargă la muncă în occident. Fac un apel către Guvernul României să ia măsurile necesare pentru închiderea tranzitului de autoturisme prin Vama Nădlac I. Riscăm să devenim foarte curând un focar de infecție. Cetățenii orașului stau în casă, respecta ordinele Guvernului iar prin Nădlac străinii circulă prin stațiile de alimentare cu combustibili, schimburi valutare, magazine, parcuri și pe străzi“, a scris primarul Ioan Mărginean.

Zilele trecute, primarul din Nădlac a declarat că, deşi a solicitat autorităţilor judeţene şi centrale închiderea Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I pentru traficul uşor, deoarece este tranzitat de numeroase persoane pe jos, măsura nu a fost luată deocamdată.

foto: Facebook/Ioan Mărginean

CITITI SI:

Oraşul Nădlac, dezinfectat zilnic cu clor pentru că e tranzitat de persoane care intră în ţară pe jos

Aradul, declarat focar de infecție cu COVID-19

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.