Ziarul electronic al arădenilor

150 de persoane din județul Arad au fost confirmate cu COVID-19

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până duminică, 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), 150 dintre acestea fiind din județul Arad, conform datelor prezentate de Grupul de Comunicare Stategică.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 251 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, duminică la amiază, erau internați 141 de pacienți.

„Până duminică, 5 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 374 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 148 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș și Mehedinți, au decedat“, a informat Grupul de Comunicare Stategică.

Raportarea făcută sâmbătă, 4 aprilie, indica faptul că în județul Arad erau confirmate cu noul coronavirus 128 de persoane.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.980 de persoane. Alte 108.810 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 38.623 de teste.

CITITI SI:

Aradul, declarat focar de infecție cu COVID-19

Arafat: Este posibil să fie decisă prelungirea cu încă o lună a stării de urgenţă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.