Ziarul electronic al arădenilor

Preotul Vlad-Sergiu Sandu a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pentru promovarea educației creștine

Educația creștină, spiritul civic și grija pentru oameni pot fi promovate eficient prin acțiuni în comunitate și prin rețelele de socializare: o demonstrează zi de zi părintele Vlad-Sergiu Sandu.

Pentru activitatea sa în slujba educației și culturii, deputatul Sergiu Bîlcea i-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, în sala Marii Uniri.

„Am urmărit cu mare atenție activitatea părintelui Vlad-Sergiu Sandu, am descoperit un tânăr inteligent care se apropie cu căldură de problemele oamenilor. Am observat că abordează probleme diferite, cu un accent vizibil pe educația creștină și promovarea culturii.

El demonstrează că rețelele de socializare, acuzate că promovează incultura, pot fi folosite eficient și pentru promovarea unor valori pozitive. Părintele Vlad-Sergiu Sandu, care este și absolvent al facultății de jurnalism, știe să scrie și să vorbească într-un mod atractiv și să facă din educație o plăcere pentru cei mai tineri.

Prin tot ceea ce face, este în spiritul ideii mele de a aduce în fața publicului arădean, prin acordarea diplomei «Arădeni cu care ne mândrim», acei oameni care pun suflet pentru o societate mai bună”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.