Ziarul electronic al arădenilor

Premierul Ludovic Orban, în vizită de lucru în județul Arad

Premierul Ludovic Orban va efectua, sâmbătă, o vizită la Arad, unde va participa la mai multe evenimente.

Premierul va fi însoțit de ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș.

Programul premierului la Arad va începe la Seminarul Teologic, unde vor fi semnate contracte de finanțare din fonduri europene pentru îmbunătățirea capacității unităților medicale din județul Arad în contextul pandemiei COVID;

creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad; echipamente medicale de protecție pentru centrele sociale rezidențiale din Județul Arad, în contextul pandemiei COVID-19.

Apoi, Ludovic Orban va face o vizită la SC Astra Vagoane Călători SA, la fabrica de tramvaie.

În Grădina de vară de la Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol”, premierul va fi prezent la semnarea protocolului pentru finanțarea variantei ocolitoare a municipiului Arad – Est.

Vizita va continua la Colegiul Național „Moise Nicoară”, unde va avea loc semnarea Acordului de colaborare pentru identificarea surselor de finanțare necesare realizării obiectivului de investiții „Regenerare patrimonială a Cetății Aradului”.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, premirul va ajunge și pe șantierul de pe Valea Mureșului a liniei ferate de mare viteză Curtici- Simeria, unde va fi vizitat noul tunel de cale ferată din zona Bata.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.