Ziarul electronic al arădenilor

PNL a prezentat lista candidaților pentru Consiliul Județean Arad

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, și președintele CJA, Iustin Cionca, au prezentat lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean.

La conferința de presă de prezentare, alături de cei doi lideri au participat deputatul Sergiu Bîlcea și noii consilieri propuși. Gheorghe Falcă a prezentat primele 20 de nume și a subliniat că 9 consilieri aflați pe locuri eligibile sunt noi.

Iustin Cionca a realizat o prezentare a candidaților de PNL, care cuprinde „persoane apreciate și bine cunoscute în mediile lor profesionale”.

„Așa cum v-am obișnuit, înnoim și de această dată o parte din garnitura de consilieri și aducem alături de persoanele experimentate din echipa noastră și colegi cu o gândire nouă, diferită, de la care ne așteptăm să împrospăteze actul administrativ. O treime de pe listă au sub 40 de ani, 28% sunt femei, avem reprezentat și segmentul pensionarilor, cel al antreprenorilor. Propunem, așadar, o listă echilibrată”, a declarat Iustin Cionca.

Președintele CJA a mulțumit celor care au contribuit la succesul administrației județene, care poate fi rezumat astfel:

„Acest proiect în ultimii opt ani înseamnă aproape 900 de km de drumuri județene modernizate, construirea a trei spitale noi, extinderea Spitalului Județean cu corpuri noi de clădire, cumpărarea a patru computere noi Tomograf și a unui RMN pentru spital, aparatură medicală nouă în aproape fiecare secție din spital, primele proiecte din România pentru extindere a rețelei de gaz din fonduri europene și racordarea primelor localități din județ la rețeaua de gaz cu cofinanțarea Consiliului Județean.”

„Avem un proiect în 12 puncte, este cel mai îndrăzneț de până acum, cel mai ambițios și cel mai optimist fiindcă suntem la începutul unui nou exercițiu financiar în care vom aduce în lucrările din județul Arad cei mai mulți bani din istorie. Pentru a putea gestiona corect acești bani, aceste investiții, vin din nou în fața dumneavoastră și vă cer să ne dați din nou majoritate în Consiliul Județean Arad, o echipă capabilă, competentă, care vrea și știe să lucreze eficient pentru arădeni”, a adăugat Iustin Cionca.

Obiectivul enunțat de echipa PNL este câștigarea alegerilor în județul Arad, iar la nivelul Consiliului Județean să avem majoritate și să păstrăm cele două poziții de vicepreședinte.

„Da, construim și după 9 iunie în județul Arad alături de majoritatea din Consiliul Județean, alături de consilierii locali PNL, de primarii si viceprimarii PNL, alături de parlamentarii PNL și europarlamentarul Gheorghe Falcă!”, a încheiat Iustin Cionca.

Vezi AICI lista candidatilor PNL Arad

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.