Ziarul electronic al arădenilor

Petrecere oprită de polițiști, la Ștrandul Neptun din Arad

VIDEO O petrece organizată de Sfântul Valentin în incinta ştrandului Neptun din Arad, la care participau peste 120 de persoane, a fost oprită de poliţişti şi jandarmi.

Poliţiştii arădeni şi jandarmi din cadrul IJJ Arad s-au deplasat în incinta ştrandului Neptun, unde, în seara zilei de 13 februarie, în jurul orei 23.45, se desfăşura o petrecere privată. În incinta localului au fost găsite 124 de persoane“, au anunțat, duminică, reprezentanții IPJ Arad.

Societatea comercială, reprezentată de o femeie de 39 de ani, din Arad, a fost sancţionată contravenţional conform legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Poliţiştii şi jandarmii arădeni au mai aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, conform aceleiaşi legi.

De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus“, mai arată reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.