Ziarul electronic al arădenilor

Peste 500 de cadre medicale și personal medical auxiliar de la Spitalul Județean Arad s-au vaccinat

Peste 500 de cadre medicale și personal medical auxiliar de la Spitalul Clinic Județean de Urgență s-au vaccinat împotriva SARS CoV-2, în primele două zile de la demararea procesului de administrare a vaccinului.

Anunțul a fost făcut, miercuri, de conducerea SCJU Arad, care a menționat că personalul vaccinat nu a manifestat reacții adverse.

„515 cadre medicale și personal medical auxiliar s-au vaccinat împotriva virusului SARS CoV-2 în primele două zile de la demararea procesului de administrare a vaccinului. La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad avem patru centre de vaccinare, atât pentru angajații Spitalului, cât și pentru cadre medicale de la clinici și cabinete private. Până la această dată, personalul medical vaccinat nu a manifestat reacții adverse, iar toate dozele de vaccin primite de la Direcția de Sănătate Publică Arad au fost utilizate. Pentru miercuri, avem 204 cadre medicale programate pentru vaccinare, iar joi se vor vaccina 242“, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

În cursul zilei de marți s-au vaccinat, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, Florina Ionescu, managerul general al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dr. Raveca Nicoară, directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, Horea Timiș, directorul medical al SCJU Arad, dr. Mircea Onel, directorul de îngrijiri al SCJU Arad, asist.med.lic. Otilia Popa, și dr. Lenuța Timiș, medic șef SPIAAM.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.