Ziarul electronic al arădenilor

Părinţii copilului dispărut în ianuarie au recunoscut îmbrăcămintea de pe cadavrul descoperit în câmp

Procurorii arădeni au primit confirmare de la părinţii copilului de şapte ani dispărut în luna ianuarie că hainele de pe cadavrul descoperit sâmbătă, pe câmp, îi aparţin, identitatea urmând să fie confirmată definitiv printr-o expertiză ADN care va fi realizată la Bucureşti.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, Răzvan Plic, a declarat, luni, că îmbrăcămintea de pe cadavrul copilului găsit între localităţile Mişca şi Vânători aparţinea lui Sebastian Corbei, fiind recunoscută de părinţii acestuia.

„După spusele părinţilor, hainele sunt aceleaşi cu care era îmbrăcat copilul la momentul dispariţiei. Cu toate acestea, trebuie făcută expertiza ADN pentru confirmarea identităţii, iar pentru asta au fost prelevate deja probe biologice ce vor fi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti“, a declarat procurorul.

Cadavrul găsit era în stare avansată de descompunere şi a fost parţial devorat de animale.

„Din primele constatări medico-legale nu rezultă că pe corpul victimei ar fi existat urme de violenţă“, a mai declarat procurorul.

Un cadavru ce pare a fi al unui copil a fost găsit, sâmbătă, pe un câmp aflat la aproximativ 12 kilometri de locul în care a dispărut, în luna ianuarie, Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, din localitatea arădeană Vânători, copil căutat atunci timp de o lună de autorităţi.

Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19.00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

sursa: Agerpres

UPDATE Cadavru uman, descoperit pe câmp între Mișca și Vânători

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.