Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Cadavru uman, descoperit pe câmp între Mișca și Vânători

Un cadavru uman, cel mai probabil al unui copil, a fost descoperit, sâmbătă, pe câmp, între localitățile arădene Mișca și Vânători.

„Sâmbătă, în jurul orei 12,45, un apel 112 a sesizat polițiștii despre prezența unui cadavru uman, de dimensiuni mai mici, pe un câmp la aproximativ 10-12 km între localitățile Mișca și Vânători. Polițiștii de la SIC, împreună cu procurorul criminalist sunt la fața locului. Cadavrul urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei și identificarea cadavrului“, a informat IPJ Arad.

UPDATE

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că se merge pe ipoteza că este cadavrul lui Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, din localitatea arădeană Vânători, căutat timp de o lună de autorităţi, însă doar prin teste ADN ar urma să fie confirmată sau infirmată această variantă. În zonă nu a fost dat dispărut alt copil.

Sebastian Corbei a fost văzut ultima dată pe 9 ianuarie, în jurul orei 16.30, la o stână de lângă localitatea Vânători. El plecase de acasă dimineaţa, la joacă în sat, ulterior alăturându-se altor copii pentru a merge la stână însoţiţi de un localnic bătrân. Mama copilului a sunat la 112 în jurul orei 19.00, pentru a anunţa dispariţia, când a constatat că acesta nu se întoarce acasă.

Căutarea copilului dispărut în zona Vânători a fost oprită, dar continuă cercetările

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.