Ziarul electronic al arădenilor

Olimpia Popa, numită subprefect al județului Arad

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, demiterea mai multor prefecți, și subprefecți din țară, dar și numirea unui subprefect în județul Arad.

„Avem o propunere de încetare a exercitării funcției de prefect cu caracter temporar pentru prefectul județului Alba, una privind încetarea exercitării cu caracter temporar prin detașare în condițiile legii a prefectului din județul Arad, doamna Horgea Florentina, încetarea exercitării funcției de subprefect în județul Arad, pentru domnul Damian Vasilică. Pentru județul Harghita încetarea exercitării pentru domnul Andrei Jean Adrian. În județul Sălaj încetarea exercitării funcției de prefect pentru domnul Florian Florin. Totodată, încetarea exercitării funcției de prefect al județului Suceava și numirea unui subprefect în județul Arad, prin detașare cu caracter temporar, în condițiile legii, pentru doamna Popa Olimpia”, a anunțat Marcel Vela, în timpul ședinței de Guvern.

Ministrul de Interne a făcut prezentarea la solicitarea premierului Ludovic Orban, având în vedere că pe agenda şedinţei de guvern figurau proiecte privind mai multe eliberări, numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi.

Până la numirea în funcția de subprefect, Olimpia Popa a fost șeful Corpului de Control de la Consiliul Județean Arad.

Pentru postul de prefect al județului Arad a fost vehiculat numele lui Gheorghe Stoian, care ocupă în prezent funcția de administrator public al județului Arad.

Stoian ar urma să o schimbe la conducerea Prefecturii Arad pe Florentina Horgea, numită în funcția de prefect în iulie 2017. Anterior, Horgea a fost subprefect, funcție în care a fost numită în noiembrie 2014.

foto: Facebook/Olimpia Popa

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.