Ziarul electronic al arădenilor

O poză cât o mie de cuvinte! A salvat și tricolorul dintr-un incendiu

Un polițist, care în timpul liber activează ca pompier voluntar, a salvat drapelul României care arbora pe o clădire din apropierea Stației CFR Curtici, care a fost cuprinsă de un incendiu.

În cursul serii de marți, pompierii au fost solicitați să intervină la clădirea din apropierea Stației CFR Curtici, unde a fost anunțat un incendiu.

„Incendiul a fost lichidat după aproape patru ore de eforturi deosebite, în conditii dificile. Pompierii Detașamentului Arad și-au făcut din nou datoria, nu au dat nici un pas înapoi, reușind sa stingă incendiul, fără ca acesta să se propage la întreaga clădire sau la cele învecinate“, a informat ISU Arad.

În sprijinul pompierilor din Arad au venit și cei de la SVSU Curtici și SVSU Macea.

„Știm, e un clișeu, dar credem ca imaginea aceasta face mai mult de o mie de cuvinte. Omul din imagine este Silviu Mihăilă, polițist, iar în timpul liber pompieri voluntar la SVSU Curtici, și un prieten al nostru, despre care am mai vorbit. Aseară a dovedit din nou că are România, tricolorul și tot ce e legat de simbolurile naționale în suflet. A insistat să nu lase tricolorul în flăcări. Unul din salvatorii Detașamentului Arad l-a coborât de pe clădire, iar Silviu, cu drag, l-a luat acasă“, au spus reprezentanții ISU Arad.

Clădirea CFR din apropiere de Staţia Curtici a fost cuprinsă de un incendiu violent, care a distrus în mare parte imobilul şi a provocat o pană de curent în gară, pompierii intervenind câteva ore pentru stingerea flăcărilor, intensificate de vântul puternic.

foto: ISU Arad

CITITI SI: O clădire din apropiere de Stația CFR Curtici, distrusă de un incendiu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.