Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Stoian este noul prefect al județului Arad

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marți, numirea funcţie a mai multor prefecţi, printre care și a lui Gheorghe Stoian, la Arad.

Conform Guvernului, a fost aprobată numirea următorilor prefecţi: Nicolae Albu (Alba), Stoian Gheorghe (Arad), Alexandru-Liviu Miroşeanu (Bacău), Stelian-Nechita Dolha (Bistriţa-Năsăud), Alexandru-Valentin Colbu (Botoşani), Ioan-Gabriel Avramescu (Galaţi), Aneta Matei (Giurgiu), Vasilică Potecă (Hunedoara), Marian Grigoraş (Iaşi), Lazăr George (Neamţ), Liviu Dumitraşcu (Teleorman), Mircea Gologan (Vaslui ), Gheorghiţa Berbece (Vrancea).

Prefectura Județului Arad a anunțat că, miercuri, la ora 16.30, în Sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administrativ este programată depunerea jurământului de către Gheorghe Stoian, iar joi, la ora 16.00, va avea loc festivitatea de învestire în funcție a noului prefect al județului Arad.

Până la numirea ca prefect, Gheorghe Stoian a ocupat funcția de administrator public al județului Arad.

Stoian a preluat funcția de la Florentina Horgea, care a demisionat la jumătatea lunii noiembrie.

Florentina Horgea a fost numită în funcția de prefect în iulie 2017. Anterior, Horgea a fost subprefect, funcție în care a fost numită în noiembrie 2014.

La sfârșitul lunii noiembrie, Olimpia Popa a fost numită subprefect al județului Arad, în locul lui Vasilică Damian. Acesta a fost numit în funcție în octombrie 2017.

Până la numirea în funcția de subprefect, Olimpia Popa a fost șeful Corpului de Control de la Consiliul Județean Arad.

CITITI SI: Noul prefect de Arad, Gheorghe Stoian: „Vreau să fiu un factor de echilibru, de stabilitate“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.