Ziarul electronic al arădenilor

O arădeancă a renunţat la locul de muncă pentru a face produse cosmetice cu aur

În urmă cu doi ani, Tiana Momirov lansa primul produs românesc al unui mic brand de cosmetice pe care îl pornise alături de soţul său, George, şi căreia a ales să i se dedice full-time, renunţând la jobul pe care îl avea în acel moment.

Tânăra din Arad s-a concentrat, în special, pe produsele cu aur de 24 K și aur coloidal, recunoscute pentru propritățile antirid. Ingredientele active folosite de aceasta stimulează circulația sângelui, previn îmbătrânirea celulelor și ajută la reconstrucția lor.

Atât particulele de aur, cât și vitamina C, cresc producția de colagen a pielii, diminuând astfel liniile fine și menținând fermitatea pielii. În plus, vitamina C corectează petele apărute de-a lungul timpului, închide porii și oferă tenului un aspect luminos. De asemenea, fiecare moleculă de acid hialuronic (HA) atrage și reține apa, asigurând astfel hidratarea intensă a pielii.

Aceasta este rețeta setului de îngrijire a tenului cu aur și acid hyaluronic care conține un ser și o cremă speciale pentru hidratare, combaterea ridurilor și prevenirea apariției acestora.

Momirov Cosmetics și-a propus să ofere clienților produse făcute doar din ingrediente de calitate, potrivite pentru fiecare tip de ten. Aceste sunt create în colaborare cu un laborator certificat din Timișoara, iar echipa cu care lucrează a avut parte de rezultate recunoscute internațional. Toată gama Momirov Cosmetics se poate comanda pe site-ul www.momirov.ro.

Prin magazinul online, sunt plasate de clienți din întreaga țară, peste 1000 de comenzi, lunar. Deja, produsele lansate se bucură de aprecierea a mii de cliente din România care continua să le folosească. Majoritatea susțin că au văzut efecte considerabile, odată cu utilizarea constantă a produselor motiv pentru care au devenit cliente fidele.

În februarie anul acesta, brandul Momirov a lansat o nouă gamă depigmentantă, Lumiere, destinată oricărui tip de ten cu pete maronii, apărute din cauza expunerii excesive la soare sau odată cu trecerea anilor, dar și petelor apărute în urma acneei. Acesta uniformizează nuanța tenului, îi oferă elasticitate și fermitate. Noile produse au fost create în urma numeroaselor solicitări venite din partea clientelor care se confruntau cu această problemă.

„Pasiunea pentru cosmetice mi-a fost insuflată de mică de cele mai importante trei femei din viața mea pe care le-am urmat mereu ca model: mama, nașa și vecina/prietena mea Mari de la blocul de pe Romanilor în care am crescut și care, și acum, după ce m-am mutat din Arad mă ajută cu sfaturi și testează produsele pe care le creăm. Mă bucur că am reușit să transform această pasiune într-o afacere și mă mândresc cu faptul că am format o echipă de profesioniști cu ajutorul cărora producem aceste cosmetice în România”, spune, zâmbind, Tiana Momirov.

Momirov Cosmetics este un brand local nou, creat de o tânără din Arad, cu produse de îngrijire a tenului, făcute cu drag, din ingrediente de calitate. Ele sunt utile oricărui tip de ten, pentru că acordă atenție nevoilor acestuia și îl ajută să rămână tânăr cât mai mult timp. Brandul a fost înființat în anul 2018, la Timișoara și distribuie produse în toată țara.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.