Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat din Târnova, urmărit de polițiști. A derapat cu mașina într-un canal, apoi a fugit

Un bărbat din Târnova este cercetat penal, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar mașina pe care o conducea a derapat într-un canal cu apă, după care a fugit, încercând să scape de oamenii legii.

IPJ Arad a informat că, în noaptea de 8/9 aprilie., polițiștii de la Secția 5 Rurală Ineu au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism care se deplasa pe o stradă din localitatea Târnova.

„Întrucât conducătorul nu a oprit autoturismul la semnalele polițiștilor, acesția au pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ un kilometru, autoturismul a derapat într-un canal cu apă, conducătorul auto reușind să fugă. După alți doi kilometri parcurși pe jos, conducătorul auto a fost prins de polițiști, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Târnova“, se precizează într-o informare remisă de IPJ Arad.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism.

De asemenea, testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,17 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulaței rutiere pe drumurile publice“, au nunțat reprezentanții IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.