Ziarul electronic al arădenilor

Noul subprefect al județului Arad a depus jurământul

Noul subprefect al județului Arad, Sergiu Adrian Paul, a depus, joi, jurământul, în cadrul unei ceremonii organizată în sistem videoconferință și prezidată de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

La evenimentul organizat în sala rotondă a Instituției Prefectului – Județul Arad, au fost prezenți prefectul Gheorghe Stoian, subprefectul Olimpia Popa, viceprimarul Ionel Bulbuc, șefii structurilor județene ale M.A.I. și M.A.P.N., directori de instituții deconcentrate și colegi din cadrul Prefecturii.

Sergiu Adrian Paul este jurist de profesie, activând în cadrul Instituției Prefectului – Județul Arad din anul 2001.

„Această învestire mă onorează și responsabilizează în mod deosebit și doresc să le mulțumesc celor care m-au propus și numit în această funcție pentru încrederea acordată. Îmi propun ca împreună cu domnul prefect Gheorghe Stoian, cu doamna subprefect Olimpia Popa și alături de toți colegii din cadrul Instituției Prefectului – Județul Arad, să acționăm ca o echipă puternică în vederea aducerii la îndeplinire a atribuțiilor de serviciu și a programului de guvernare”, a declarat subprefect Sergiu Adrian Paul.

Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Arad de către Sergiu-Adrian Paul a fost aprobată, miercuri, de Guvern, iar ulterior a fost publicată în Monitorul Oficial.

În acest moment, echipa de conducere din cadrul Prefecturii Arad este completă, fiind formată din prefectul Gheorghe Stoian și subprefecții Olimpia Popa și Sergiu-Adrian Paul.

Prefectul Gheorghe Stoian a fost învestit în funcție anul trecut, în luna decembrie, iar subprefectul Olimpia Popa a fost numită la sfârșitul lunii noiembrie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.