Ziarul electronic al arădenilor

Mircea Rednic: Mă simt foarte bine aici pentru că sunt iubit la UTA

Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, a spus că este foarte mulțumit de jocul prestat de elevii săi în meciul cu Oțelul Galați, dar și că el este „iubit” la Arad, unde se simte foarte bine.

„O victorie mare. Nu a fost o victorie neașteptată. În prima repriză, au avut (n.r. Oțelul) vreo câteva situații în care ne puteau marca goluri. Ne-a trecut glonțul pe la ureche în dese rânduri! E o echipă foarte bună și bine pregătită. Oțelul este o echipă bine organizată și foarte omogenă. Și-au păstrat nucleul de jucători, după ce au promovat în SuperLigă.

Fizic, cred că am stat mai bine decât ei. Am gestionat bine meciul, în special în repriza a doua. L-am trecut pe Omondi în spatele lui Kevin și am reușit să îi blocăm.

Am observat că fundașii centrali ai Oțelului nu sunt de mare viteză și în felul ăsta am reușit să îi surprindem. I-am certat un pic pe jucători la pauza meciului și în repriza a doua au jucat mult mai bine. Este o victorie meritată. Obiectivul este realizat la UTA. Sunt trei puncte foarte importante.

Vreau să felicit jucătorii, staff-ul tehnic și suporterii. E altceva când ai suporteri în tribune. A fost o atmosferă foarte bună. Ne-au împins de la spate să obținem victoria.

La mine nu există relaxare. Trebuie să jucăm bine și în următoarele meciuri. Jucătorii trebuie să dea totul până la finalul campionatului. Eu mai am un sezon la Arad. Mă simt foarte bine aici pentru că sunt iubit la UTA. Orice antrenor își dorește o astfel de atmosferă, cum e la Arad”, a declarat Mircea Rednic, după meciul cu Oțelul Galați.

UTA Arad a învins-o pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-1 (0-0), joi, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-out a Superligii de fotbal.

Superliga. UTA Arad – Oţelul Galaţi 3-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.