Ziarul electronic al arădenilor

Ministrul de Interne, despre asasinatul de la Arad: „Autorităţile statului sunt total implicate în rezolvarea acestui caz“

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, că volumul de muncă este uriaş în cazul atentatului de la Arad şi că dispozitivul explozibil a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan, ceea ce arată un mod diferit de operare.

„Autorităţile statului român sunt total implicate în rezolvarea acestui caz. Volumul de muncă este unul urias. Colegii mei sunt determinati şi fac eforturi pentru ca persoanele responsabile să fie aduse în faţa justiţiei. (…) Dispozitivul a fost montat în maşină ceea ce arată un mod de operare diferit faţă de alte moduri în care dispozitivele au fost montate în exteriorul maşinii. Mi-am exprimat supărarea că nu am reuşit să dejucăm acest atentat.

Acum vedem că vorbim de un mod de operare diferit. Un anumit sector, zonă infracţională acţionează într-un fel, montează aceste dispozitive în exterior şi într-o anumită zonă se operează aşa ca la Arad. Pe măsură ce cercetăm, limităm spectrul de analiză. Parchetul general coordonează foarte bine această anchetă”, a declarat Lucian Bode, la Timişoara, acesta adăugând că „Nu există crima perfectă”.

Ministrul de Interne a precizat că familia omului de afaceri este monitorizată de structurile MAI.

„Prin toate structurile noastre monitorizăm atent ce se întâmplă în proximitatea familiei Crişan, a zonei în care s-a întâmplat, în zona în care îşi desfăşura activitatea”, a declarat Bode.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Ministrul de Interne, despre ancheta de la Arad: Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi

Ministrul de Interne, despre ancheta în cazul asasinatului de la Arad: Mi-aş dori să vă pot anunţa că i-am identificat pe autori

Ministrul de Interne, despre explozia de la Arad: Luăm în calcul mai multe ipoteze de lucru

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.