Ziarul electronic al arădenilor

Ministrul de Interne, despre ancheta de la Arad: Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi

Cercetările în cazul exploziei de la Arad continuă, iar Parchetul General coordonează ancheta şi structurile MAI sunt în contact cu partenerii externi pentru strângerea de date legat de cazuistică, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

„Parchetul General coordonează ancheta de la Arad. Structurile noastre sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legat de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori. În acelaşi timp, am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor general Benone Matei, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru a livra tot ce solicită procurorul de caz vizavi de cazul de la Arad. Sigur, date concrete din dosar nu pot să ofer, dar şi în aceste zile aceste cercetări continuă“, a afirmat Bode, la Palatul Parlamentului.

Omul de afaeri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Parchetul General a preluat cazul exploziei din Arad

Ministrul de Interne, despre ancheta în cazul asasinatului de la Arad: Mi-aş dori să vă pot anunţa că i-am identificat pe autori

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.