Ziarul electronic al arădenilor

Ministrul de Interne, despre ancheta asasinatului de la Arad: „Este o anchetă extinsă“

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că ancheta în cazul atentatului de la Arad, este una „extinsă“, iar Parchetul General coordonează această anchetă.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care se desfăşoară ancheta de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crişan a murit în urma exploziei maşinii în care se afla, Bode a spus că Parchetul General coordonează acea anchetă.

„Vă asigur că specialiştii Ministerului Afacerilor Interne colaborează foarte bine cu Parchetul General şi livrează tot ceea ce li se solicită în vederea soluţionării acestui caz. Lucrăm foarte bine cu partenerii internaţionali, este o anchetă extinsă“, a afirmat Lucian Bode.

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a declarat că România este o ţară sigură, iar poliţiştii care iau şpagă sau sunt mână în mână cu clanurile interlope sunt cazuri izolate care sunt eliminate „prin sistemul nostru imunitar“.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp după ce a plecat de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Ministrul de Interne, despre asasinatul de la Arad: „Autorităţile statului sunt total implicate în rezolvarea acestui caz“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.