Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Tramvai deraiat pe Calea Iuliu Maniu. O pasageră a fost rănită

Un tramvai a deraiat, miercuri seara, pe Calea Iuliu Maniu din municipiul Arad, iar o femeie de 45 de ani, pasageră, a fost rănită și transportată la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30. Tramvaiul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Arad, rula pe Calea Iuliu Maniu, spre Bd. Nicolae Titulescu. După ce a deraiat, mijlocul de transport în comun a dărâmat doi stâlpi de iluminat public.

„A fost rănită o femeie de 45 de ani, pasageră în vagonul tramvaiului, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

UPDATE

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, pentru Agerpres, că garnitura formată din două vagoane a deraiat din cauza unui macaz.

„Primul vagon a trecut, însă macazul s-a schimbat, iar al doilea vagon a trecut pe altă linie şi a deraiat, lovind doi stâlpi din beton, pe care i-a rupt. Partea din spate a celui de-al doilea vagon, unde a avut loc impactul cu stâlpii, a fost distrusă“, a spus Godja.

Conform sursei citate, macazul este unul mecanic şi este posibil ca vatmanul care a trecut înainte să nu fi schimbat corect linia ferată.

La faţa locului, alţi doi pasageri au acuzat dureri, după ce s-au lovit în vagon, dar nu au vrut să meargă la spital.

foto: Facebook/Adrian Manta

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.