Ziarul electronic al arădenilor

Mihai Fifor (PSD Arad): Nu am câştigat, dar am luptat cu toată forţa

Preşedintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor, care a candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, a transmis, luni, pe contul său de Facebook, că nu a câştigat alegerile deşi a luptat „cu toată forţa”.

„Ieri nu am câştigat. Dar am luptat cu toată forţa, frumos, demn şi corect, pentru arădeni şi pentru Aradul aşa cum ne-am dori să fie într-o bună zi. Şi va fi. Pentru că lupta noastră continuă”, a scris liderul social-democrat.

Fifor a mulţumit echipei sale, pe care a catalogat-o „ambiţioasă şi 100% dedicată oamenilor”.

„Îi felicit pe toţi colegii mei, deopotrivă pe cei care au câştigat ieri, dar şi pe cei care nu au reuşit, de data aceasta”, a mai scris Fifor.

Conform numărătorii paralele a PNL Arad, care nu este încheiată, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Iustin Cionca (PNL), a câştigat un nou mandat, cu 41% din voturi, în timp ce al doilea clasat a fost Mihai Fifor (PSD), cu 28%.

La municipiu, s-au numărat voturile din toate secţiile şi primarul actual Călin Bibarţ (PNL) a câştigat un nou mandat, cu aproape 15.000 de voturi, iar al doilea clasat a fost candidatul ADU, deputatul Adrian Wiener (USR), cu 12.600 de voturi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.