Ziarul electronic al arădenilor

Migranți găsiţi ascunşi în portbagajul unei maşini, la frontieră

Şapte persoane din Sri Lanka şi Pakistan au fost găsite de poliţiştii de frontieră arădeni în portbagajul unei maşini verificate în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferul român fiind cercetat penal pentru trafic de migranţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, şoferul are 22 de ani, conducea un autoturism înmatriculat în România şi mergea în Slovenia.

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, şapte cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 21 şi 49 de ani, intraţi legal în România”, arată sursa citată.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.