Ziarul electronic al arădenilor

Migranţi găsiți ascunşi în camioane cu mărfuri sau mergând pe jos spre frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 30 de migranţi din Bangladesh, Turcia şi Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în camioane cu mărfuri sau mergând pe jos.

Majoritatea migranţilor au fost prinşi în punctele de trecere a frontierei Nădlac II şi Nădlac I, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

La Nădlac II, în două camioane conduse de şoferi turci, care transportau diverse bunuri şi produse din vată minerală în Germania şi Polonia, au fost descoperiţi 12 migranţi din Afganistan şi Turcia.

De asemenea, la Nădlac I, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra unui TIR condus de un bulgar, care era încărcat cu hârtie pentru o societate din Elveţia. În remorcă au fost găsiţi cinci migranţi din Afganistan.

În localitatea Peregu Mare, poliţiştii de frontieră au observat 13 persoane care se deplasau pe jos.

„Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt cetăţeni din Bangladesh“, arată Poliţia de Frontieră.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.