Ziarul electronic al arădenilor

Migranți din Afganistan, Pakistan, Turcia şi Siria, depistați la PTF Nădlac II

Polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac II au depistat, ascunși în două marfare, douăzeci şi doi cetăţeni din Afganistan, Pakistan, Turcia şi Siria care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Conform autorităților de frontieră, în cursul zilei de joi, poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni turci. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, ţevi metalice şi profile PVC pentru societăţi din Germania.

„Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, douăzeci şi doi de cetăţeni străini. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan, Pakistan, Turcia şi Siria cu vârste cuprinse între 15 şi 46 de ani“, a informat Poliția de Frontieră.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.