Ziarul electronic al arădenilor

„Mica sirenă“ – filmul, în Grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

O nouă stagiune de filme în aer liber pentru copii va începe în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

Prima proiecție, „Mica sirenă“ – filmul, va avea loc joi, 20 iunie 2024.

Evenimentul va începe la ora 21.15, cu jocuri muzicale interactive și un show cu clownul Sam, iar imediat după ce se va lăsa întunericul, estimativ la ora 21.45 va începe filmul.

„Mica Sirenă” este un film live-action în viziunea regizorului Rob Marshall, o adaptare după animația muzicală clasică premiată cu Oscar.

„Mica Sirenă” spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură.

Cea mai mică dintre fiicele lui Triton și cea mai neascultatoare, Ariel își dorește să afle mai multe despre lumea din afara mării și, când vizitează suprafața, se îndrăgostește de fermecătorul Prinț Eric.

Chiar dacă sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să își asculte inima. Ea face un legământ cu vrăjitoarea cea rea, Ursula, care îi oferă șansa să experimenteze viața pe pământ, dar Ariel nu reușește decât să-și pună viața și coroana tatălui ei, în primejdie.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.