Ziarul electronic al arădenilor

Mesaj RO-ALERT, transmis către locuitorii din 11 localităţi arădene

Un mesaj RO-ALERT fost transmis, miercuri, către locuitorii din 11 localităţi ale judeţului, între care municipiul Arad, prin care oamenii sunt atenţionaţi că au obligaţia să poarte mască şi în spaţii deschise, din cauza incidenţei ridicate a cazurilor de COVID-19.

„Alertă de urgenţă extremă: ATENŢIE! Vă aflaţi într-o localitate în care numărul de cazuri COVID-19 a crescut peste 1,5 la 1.000 locuitori. Când părăsiţi locuinţa, aveţi obligaţia să purtaţi masca şi în spaţii deschise, în intervalul orar 6,00 – 24,00. Evitaţi deplasările dacă nu sunt de strictă necesitate. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad“, se arată în mesaj.

Reprezentanţii Prefecturii Arad au declarat că alerta a fost direcţionată către locuitori din Arad, Chişineu-Criş, Curtici, Iratoşu, Livada, Socodor, Şimand, Vărădia de Mureş, Vârfurile, Vladimirescu şi Zerind.

Pentru localităţile menţionate, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a decis, marţi, noi măsuri de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

Se închid restaurantele, cafenelele, cinematografele, piețele, sălile de sport, în municipiu și mai multe localități din județul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.