Ziarul electronic al arădenilor

Marius Gondor revine la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Arad

Noul șef al Inspectoratului Școlar Județean Arad este Marius Gondor, care a mai ocupat această funcție în perioada 2005 – 2008, iar ulterior a fost deputat în Parlamentul României.

ISJ Arad a anunțat, luni, că prin ordinul nr. 5/11.11.2019, ministrul Educației și Cercetării, Cristina Monica Anisie, l-a numit, prin detașare în interesul învățământului, în fruntea Inspectoratului Școlar Județean Arad, pe Marius Sorin Gondor.

Marius Gondor a fost în ultima perioadă de timp directorul Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad, a fost deputat în Parlamentul României, în mandatul 2008 – 2012, și a mai ocupat funcția de inspector școlar general la ISJ Arad în perioada 2005 – 2008.

„Misiunea încredințată azi se va desfășura sub semnul unui management profesionist, al transparenței și predictibilității și nu în ultimul rând sub semnul unei comunicări eficiente și permanente cu toți actorii din educație. Dimensiunile competenței profesionale și anume cea de specialitate, psihopedagogică, psihosocială și managerială mă fac cred în dezvoltarea unei linii de inovație a managementului educațional centrat pe problemele actuale ale învățământului arădean.

Cred cu tărie că Inspectoratul Școlar Județean trebuie să fie un partener al tuturor unităților de învățământ, al tuturor comunităților locale arădene și are datoria să genereze un management educational profesionist și eficient, în interesul elevilor,  la nivelul tuturor școlilor din județul nostru“, a declarat noul inspector școlar general, Marius Gondor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.