Ziarul electronic al arădenilor

Maratonul Vaccinării, ediția a II-a, la Arad. Se pot vaccina tinerii cu vârste între 16 și 18 ani

Autoritățile din Arad organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a doua ediție a Maratonului Vaccinării, iar de această dată vor putea fi imunizați și tinerii cu vârste între 16 și 18 ani.

„Primăria Municipiului Arad și Direcția de Sănătate Publică organizează, în acest weekend  (28 – 30 mai) cea de-a doua ediție a Maratonului Vaccinării. Sunt așteptate la imunizare persoanele care s-au vaccinat  în urmă cu 3 săptămâni, cu ocazia primei ediții a Maratonului Vaccinării organizată în municipiu. 948 de persoane s-au vaccinat în weekend-ul 7 – 9 mai“, se arată într-o informare remisă de Primăria Municipiului Arad.

Cea de-a doua ediție a maratonului se va desfășura de vineri până duminică, pe platoul din fața Palatului Administrativ, după următorul program:

Vineri: între orele 14.00 – 22.00

Sâmbătă: între orele 8.00 – 22.00

Duminică: între orele 8.00 – 22.00

„Un aspect inedit al maratonului din acest sfârșit de săptămână este acela că la imunizare sunt așteptați, pentru prima dată, adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani. Aceștia trebuie să fie însoțiți de părinți sau tutore legal. Vaccinarea se va face cu serul Pfizer, singurul recomandat la această vârstă“, au precizat reprezentanții municipalității.

Aproape 1.000 de persoane imunizate la Maratonul vaccinării de la Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.