Ziarul electronic al arădenilor

Lansare de carte, expoziție și muzică, în sala festivă de la Centrul Cultural Județean Arad

În Sala Festivă a Centrului Cultural Județean a avut loc miercuri, 4 octombrie, un eveniment cultural dedicat dialogului artelor, un dialog ce a stat sub semnul cuvântului, al muzicii și al culorii.

Profesorul Lucian Ienășescu a lansat un nou volum de proză scurtă intitulat ,,Câmpul cu liniște” iar artista plastică Ioana Corb a prezentat o frumoasă expoziție de tablouri și colaje.

În deschiderea evenimentului, ca o reflexie a frunzelor toamnei, sunetul cald al muzicii a creat o atmosferă propice artei, pus în valoare de chitara clasică a profesorului Emanuel Caragea.

„Realitatea este văzută și descrisă prin ochii șlefuitorului de cuvinte, respectiv al autorului, nu cum este ea ci așa cum o percepe acesta”, iar ,,locul unde arta se întamplă este un tărâm magic, unde nimic nu se pierde ci totul se transformă, întrucât gândurile și trăirile iminente se materializează în lucrări de artă ce ne transpun într-un univers al armoniei, spre care ne îndreptăm atunci când închidem ochii și visăm”, au afirmat organizatorii.

Alături de moderatorii evenimentului, artistul plastic Ioan Kett Groza și scriitorul Cristian Mladin, cei prezenți la eveniment au pășit preț de câteva ore, alături de cei doi artiști, Lucian Ienășescu și Ioana Corb, într-o lume fantastică, plină de emoție și mesaj.

Comunicat de presă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.