Ziarul electronic al arădenilor

La ce să fie arădenii atenți atunci când cumpără ONLINE în perioada reducerilor? TRUCURI și SECRETE!

Este încă perioada reducerilor de iarnă și arădenii sunt pregătiți să profite de ele. Cei de la ANPC le-au oferit deja românilor câteva sfaturi care să le fie de ajutor atunci când vor să facă achiziții.

Totuși, cu toate că din ce în ce mai multe persoane comandă online, nu există multe sfaturi cu privire la cumpărăturile din acest mediu. Așadar, iată care sunt secretele sau trucurile pe care trebuie să le știi pentru a te bucura de cele mai bune oferte.

SECRETUL reducerilor online! Cum să profiți la maximum de ele?

  1. Fă comanda la jumătatea săptămânii

Se pare că miercurea, joia și vinerea sunt cele mai populare zile în care vânzătorii lansează reduceri noi. Dacă reușești să aștepți până în aceste momente, este posibil să te bucuri de cele mai mari oferte pe care magazinul le va oferi.

       2. Cere în mod direct discounturi

Mulți nu se gândesc niciodată la asta, dar majoritatea magazinelor online îți permit să ceri reduceri în mod direct. Cum funcționează? S-ar putea să fi întâlnit de multe ori un balon de dialog sau chat pe o platformă de cumpărături de pe Internet. Dacă până acum o închideai, pentru că ți se părea enervantă, acum este momentul să profiți de această măsură.

Intră pe chat și întreabă dacă magazinul are promoții sau coduri de reducere pe care ar putea să ți le ofere. De multe ori, poți primi astfel acces la unele despre care nu ai fi aflat în alt mod.

Dacă această metodă de comunicare nu este valabil, poți trimite un email sau suna serviciul pentru clienți pentru a afla dacă este posibil să beneficiezi de reduceri. Indiferent că vrei noi modele de încălțăminte de damă din piele sau un nou televizor, mai mare și mai performant, sunt mari șanse să le poți cumpăra mai ieftin decât crezi.

      3. Folosește filtrele pentru a economisi timp

Reducerile atrag mii de persoane online. Unele dintre ele pot urmări exact același produs ca tine. Pentru a nu îl rata, folosește filtrele. De exemplu, dacă porți 36 la pantofi, folosește sistemul de sortare pentru a afișa o listă cu modele doar cu această dimensiune. Astfel, nu vei pierde timp prețios verificând dacă fiecare articol care îți place este sau nu disponibil în mărimea care ți se potrivește.

       4. Caută magazinele care oferă transport și retur gratuit

Este posibil să cumperi același articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte în mai multe mărimi pentru a te asigura că îl vei găsi pe cel care îți vine cel mai bine. Bineînțeles, va trebui să returnezi piesele care nu ți se potrivesc, dar, de multe ori, returul este gratuit. În plus, în unele cazuri, poți înapoia produsele direct în magazinul fizic, dacă nu vrei să îți bați capul cu poșta sau curierii. Citește cu atenție politica de retur, pentru a nu întâmpina probleme neprevăzute.

Iată care sunt câteva trucuri ce îi pot ajuta pe arădeni să cheltuiască mai inteligent. Oare care vor fi articolele care vor fi cele mai cumpărate în acest sezon de reduceri?

sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.