Ziarul electronic al arădenilor

Bancomat aruncat în aer, pe Calea Timișorii. Au fost furate casetele cu bani

Un bancomat a fost aruncat în aer, în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Arad.

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 3.200, două persoane mascate au folosit explozibil ca să distrugă aparatul şi au fugit cu casetele de valori, în care se aflau bani. Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, incidentul a avut loc în sediul unei agenții bancare.

„A fost o explozie la un bancomat amplasat în sediul unei bănci de pe Calea Timişorii. Au fost furate casetele de valori, în care se aflau bani”, au declarat, reprezentanţii IPJ Arad.

Potrivit acestora, la furt au participat două persoane mascate.

„La fața locului s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite, au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Reprezentanţii IPJ Arad susţin că încă nu se ştie ce sumă de bani au reuşit să fure autorii.

Şi în judeţul Timiş, la Belinţ, bancomatul unei agenţii bancare a fost spart noapte trecută, hoţii reuşind să fugă cu casetele de valori din ATM.

Poliţiştii încearcă să afle dacă între cele două cazuri există vreo legătură şi fac cercetări pentru furt calificat şi distrugere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.