Ziarul electronic al arădenilor

Amendă. Un agent economic din Arad și-a aruncat gunoaiele pe stradă

Un agent economic, care își desfășoară activitatea în zona centrală a municipiului Arad, a fost amendat pentru că a aruncat gunoiul pe domeniul public.

Agentul economic a fost identificat de polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului.

„Deșeuri menajere, cioburi și gunoaie ambalate în saci sau răsfirate pe partea carosabilă și pe trotuar, blocând astfel circulația pietonilor, au fost găsite de echipajul operativ care s-a deplasat la fața locului în urma unei semnalări la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad“, a informat Direcția Generală Poliția Locală Arad.

În urma depunerii corespunzătoare a deșeurilor menajere municipale în recipientele speciale, destinate precolectării în vederea ridicării de către operatorul autorizat de salubrizare, agentul economic a primit o amendă amendă în cuantum de 2.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HCLM 297/2015, privind Regulamentul de organizare și funcționare a serviciilor de salubrizare a municipiului Arad.

„În plus, a curățat zonele din domeniul public unde s-a constatat prezența deșeurilor respective“, a mai precizat DGPL Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.