Ziarul electronic al arădenilor

Județul Arad promovat la „Tourism&Travel Expo” din Republica Moldova

În perioada 16 – 18 februarie 2024, la C.I.E „Moldexpo” se desfășoară a XXVII-a ediție a expoziției internaționale specializate „Tourism&Travel Expo”.

În cadrul expoziției sunt prezenți peste 60 de participanți, aceștia fiind din Republica Moldova, România, Bulgaria, Slovacia și Armenia. Misiunea participanților este de a susține turismul cultural, rural, de aventură, gastronomic și vitivinicol conform tradițiilor și obiceiurilor țării, pe care o reprezintă.

Consiliul Județean Arad participă pentru a doua oară la acest prestigios eveniment și promovează învățământul superior arădean, mediul de afaceri și turismul gastronomic.

Reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad sunt prezenți la acest târg cu un stand atractiv, unde sunt așteptați toți vizitatorii.

La stand, amatorii de călătorii sunt așteptați cu materiale turistice, informații și sugestii despre petrecerea timpului liber și nu numai în județul și municipiul Arad, ochelari VR cu care pot face plimbări virtuale la principalele obiective turistice din Arad și multă bună dispoziție.

Expoziția internațională este singura expoziție din Republica Moldova în domeniul turismului și agrementului.

Organizatorul expoziției este Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A, iar co-organizator Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.