Ziarul electronic al arădenilor

Incendiu la un depozit de baloți de fân din Iratoșu

VIDEO Pompierii au intervenit, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, la Iratoșu, pentru stingerea unui incediu izbucnit la un depozit de baloți de fân.

Conform ISU Arad, în jurul orei 3.30, două echipaje de stingere  a Detașamentului de Pompieri Arad,  o autospecială SMURD și 9 pompieri, cu sprijinul SVSU Iratosu (4 voluntari) și SVSU Șofronea cu o autospecială și 5 voluntari, au intervenit în localitatea Iratoșu pentru stingerea unui incendiu depozit de baloți de fân.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg depozitul cu posibilitatea de propagare la alte construcții. S-a intervenit aproximativ 4 ore pentru limitarea propagării și protejarea construcțiilor învecinate. La fața locului au rămas pentru supraveghere și stingerea unor focare o autospecială a Detașamentului Arad și SVSU Iratosu“, a informat, duminică, ISU Arad.

Cauza probabilă a declanșării incendiului este în curs de stabilire.

Sâmbătă seara, pompierii au intervenit pentru a lichida un incediu izbucnit la marginea localității arădene Zimandu Nou, unde erau depozitați baloți de paie. Conform primelor informații transmise de pompieri, în jurul orei 20.00, de la locul intervenției, în incendiu ar fi fost distruși aproximativ 1.000 de baloți de paie.

O autospecială de stingere și doi subofițeri au rămas în zonă pentru supraveghere, până la stingerea totală a incendiului, au precizat reprezentanții ISU Arad.

foto&video: ISU Arad

Baloți de paie arși într-un incendiu, la marginea localității Zimandu Nou

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.