Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Incendiu la o firmă de reciclări materiale din municipiul Arad

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la o firmă de reciclări materiale din municipiul Arad, unde ard cantităţi mari de resturi din plastic, în special recuperate din dezmembrări auto, degajările dense de fum fiind vizibile de la o distanţă de 20 de kilometri.

Incendiul a izbucnit în curtea societăţii care se ocupă în special de dezmembrarea autoturismelor casate, în zona Câmpul Liniștii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, ard materiale plastice, dar şi textile, cum sunt banchetele de la maşini.

Deşeurile reciclabile erau depozitate în curte, în apropiere de hale ale societăţii.

„În primă fază, flăcările au fost foarte mari şi aproape de hală, existând pericolul de a fi cuprinse şi aceste imobile. În cele din urmă, s-a reuşit limitarea flăcărilor şi nu mai există niciun pericol“, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru lichidarea incendiului, care la un moment dat avea focare pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar incendiul a provocat degajări mari de fum negru, vizibil din afara municipiului Arad, de la o distanţă de circa 20 de kilometri.

UPDATE

Cauza probabilă a incendiului de pe str. Câmpul Liniștii: flacără sau scântei de la un aparat de tăiat sau lipit, a informat, vineri seară, ISU Arad.

foto&video: ISU Arad

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.