Ziarul electronic al arădenilor

Gunoaie în Pădurea Ceala. „Nu vom avea toleranță față de asemenea nesimțiri“

Reprezentanții Parcului Natural Lunca Mureșului au sesizat Poliția Locală, după ce într-un loc destinat recreării vizitatorilor au fost găsite, vineri, gunoaie rămase, cel mai probabil, de la un picnic.

„Nici bine nu s-a instalat primăvara, că au și răsărit gunoaiele în pădure. Acest peisaj ne-a întâmpinat, în această dimineață, la una dintre mesele destinate recreării vizitatorilor, din Pădurea Ceala. Nu avem și nu vom avea toleranță față de asemenea nesimțiri În acest sens, am sesizat Poliția Locală Arad, iar în baza imaginilor înregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere, făptașii vor fi identificați și sancționați corespunzător“, au anunțat cei de la Parcul Natural Lunca Mureșului, care au făcut publice mai multe imagini cu gunoaiele găsite în pădure.

Pădurea Ceala de la marginea Aradului, care face parte din cadrul Parcului Natural Lunca Mureşului, este supraveghetă cu camere video, pentru a fi identificate persoanele care lasă mizerie în pădure, după ieşirea la picnic din minivacanţa de 1 mai.

Pădurea Ceala este un loc preferat de picnic al arădenilor, dar fiind parte din Parcul Natural Lunca Mureşului, administratorii vor să fie păstrată curăţenia, iar pentru aceasta au fost instalate camere video cu ajutorul cărora să fie descoperiţi cei care iau masa în pădure şi lasă în urma lor gunoaie, Poliţia Locală Arad identificând deja mai multe persoane care au fost sancţionate.

foto: Facebook/Parcul Natural Lunca Mureșului

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.