Ziarul electronic al arădenilor

Femeie tâlhărită în centrul Aradului. Autorul faptei a fost prins

O femeie a fost tâlhărită în centrul municipiului Arad, iar autorul faptei a fost prins, în scurt timp, de un polițist aflat în timpul liber, cu ajutorul unui arădean aflat în zonă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 22 noiembrie, pe Bulevardul Revoluției. „Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant, la scurt timp după săvârșirea faptei, un tânăr de 20 de ani, din Arad, care a smuls o poșetă din mâna unei femei, pe Bulveradul Revoluției din municipiu, în seara zilei de 22 noiembrie. Polițistul Sebastian Burnaz, din cadrul Secției nr. 2 Micălaca, aflat în timpul liber, a văzut cele întâmplate și fără să stea pe gânduri a fugit după agresor, reușind să transmită între timp colegilor cele întâmplate“, a informat IPJ Arad.

În sprijinul polițistului care urmărea agresorul a venit și un cetățean, Petrișor Cîrlan, și împreună l-au urmărit pe cel care fugea.

Tânărul a abandonat poșeta și a încercat să dispară printre blocurile și vegetația bogată din zonă.

„La scurt timp după cele întâmplate, agresorul a fost depistat și identificat de o patrulă de ordine publică, pe strada Ineu din municipiu, fiind recuperate și bunurile persoanei vătămate“.

„Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.